NYTT VERV: Siv Jensen blir nytt styremedlem i Pharma Nordic.

Siv Jensen inn i Pharma-Nordic-styret

Tidligere finansminister og partileder Siv Jensen, og lege Geir Riise, går inn i styret i det Ålesund-baserte selskapet Pharma Nordic.

Publisert

Pharma Nordic opplyser at de to også har valgt å investere i selskapet.

Geir Riise

– Med Siv Jensen og Geir Riise i styret sammen med fortsettende styremedlemmer, er selskapet svært godt rustet til å realisere våre strategiske mål og videreutvikle vår posisjon i markedet, sier administrerende direktør Bent Andreassen i pressemelding.

Pharma Nordic har ambisjoner om å være «en ledende aktør innen legemiddelindustrien, med særlig fokus på egenbehandling for å bedre livskvaliteten for pasienter i Norge og Norden». Selskapet er mest kjent for nesesprayene Bentrio og Proponent.

Det nye styret vil foruten Jensen og Riise bestå av Helge Strømskag (styreleder) og Dr. Hans Tomter. Wolfgang Koppe, Dr Kjetil Høye og Bent Andreassen trer ut av styret.

Siv Jensen har en omfattende bakgrunn fra norsk politikk og økonomi, blant annet som partileder i Fremskrittspartiet og som finansminister.

Geir Riise er lege med mastergrad i helseadministrasjon, og var blant annet generalsekretær i Den norske legeforening til han gikk av med pensjon i 2021.

Powered by Labrador CMS