Martin Langaas
NY JOBB: Martin Langaas går fra Geelmuyden Kiese til NHO Geneo.

Henter ny fagdirektør fra PR-bransjen

Martin Langaas (36) er ansatt som ny fagdirektør for Helse og velferd i NHO Geneo.

Publisert

Langaas kommer fra stillingen som seniorrådgiver og fagansvarlig for innsikt og analyse i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese. Der har han den siste tiden har vært operativ leder av GK HealthHub – byråets satsing på helse, legemiddel og medtek – og jobbet med flere av NHO Geneos medlemsbedrifter innen helse, velferd og legemiddelindustri.

Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har studert medisin.

– Gjennom mitt arbeid i Geelmuyden Kiese har jeg fra sidelinjen opplevd den samlende kraften NHO Geneo har skapt på tvers av bransjer. Jeg er imponert over hva de har klart å utrette på relativt kort tid, og gleder meg til å få ta en del i det viktige arbeidet med å sikre gode helse- og velferdstjenester gjennom et sterkt offentlig-privat samarbeid, sier Langaas i en pressemelding.

Langås går inn i et fagdirektør-team med Torbjørn Furulund, bransjedirektør for Helse og velferd og Mee Eline Eriksson, fagdirektør forebyggende helse.

– Vi ser frem til å få Martin med på laget over sommeren. Han vil kunne gi oss nye perspektiver og kompetanse vi ikke har fra før, som kommer både medlemmene og Geneo til gode, legger Furulund.

NHO Geneo er foreningen for helsenæring, velferd og oppvekst, og jobber for bedrifter innen barnevern, rehabilitering, treningssentre, asylmottak og integrering, arbeidsinkludering, bedriftshelsetjeneste, BPA, kiropraktorer, sykehjem og hjemmetjenester, sykehus og medisinske sentre, digitalisering og psykisk helse og avhengighet.

 

Powered by Labrador CMS