Hanne Frøyshov konstitueres som ny administrerende direktør i Helgelandssykehuset. 

Foto:

Hanne Frøyshov konstitueres som ny Helgelandssykehuset-direktør

Prosessen med å rekruttere ny administrerende direktør er i gang.

Det kommer fram i en pressemelding fra Helgelandssykehuset.

Hanne Frøyshov er i dag medisinsk direktør ved Helgelandssykehuset. Hun konstitueres som administrerende direktør fra 1. juli, som følge av at Hulda Gunnlaugsdottir har sagt opp sin stilling.

Gunnlaugsdottir har vært toppsjefen på sykehuset de siste fire årene. Nå skal hun bli rektor ved Lovisenberg diakonale høgskole. Samtidig er det flere nye ansatte i ledergruppen. 

Nå blir det flere midlertidige omrokkeringer ved Helgelandssykehuset på grunn av dette:

  • Konstituert sykepleiefaglig direktør fra 01.06.22 og fram til 31.12.22: Elin Grønvik, klinikksjef for kirurgisk klinikk, får denne rollen. Det er i prinsippet medisinsk direktør sin plass i organisasjonskartet, men med litt andre oppgaver.
  • Konstituert fagsjef fra 01.06.22 og fram til 31.12.22: Hege Sjåvik, smittevernoverlege, får denne rollen frem til Arpad Totth kommer i august. Sjåvik konstitueres i 70 prosent av sin stilling, i 30 prosent er hun fremdeles smittevernoverlege.
  • Konstituert klinikksjef, kirurgisk klinikk fra 01.06.22 og fram til 31.12.22: Rose Rølvåg, områdesjef kirurgi Sandnessjøen, blir klinikksjef.
  • Konstituert assisterende klinikksjef, kirurgisk klinikk fra 01.06.22 og frem til 31.12.22: George Andre Milne, avdelingssykepleier operasjon Mo i Rana får denne rollen.

– Tusen takk til alle som har sagt ja til konstituering og til alle dere andre som nå bidrar litt ekstra for å få lederlinjen til å fungere inn i denne fasen, sier påtroppende konstituert administrerende direktør ved Helgelandssykehuset, Hanne Frøyshov, ifølge pressemeldinga.

I pressemeldingen står det at alle de som er konstituert i ny jobb, vil fram til høsten framdeles ha oppgaver i sin opprinnelige stilling. Dette for at det skal gå mest mulig smidig i månedene framover.

Powered by Labrador CMS