BLIR HØGSKOLEREKTOR: – Som rektor på Lovisenberg diakonale høgskole vil jeg kunne sette hele mitt fokus på utvikling av fremtidens sykepleie og helsetjeneste, sier Gunnlaugsdottir.

Foto: DMarkiv/Helgelandssykehuset HF

Blir ny rektor ved Lovisenberg diakonale høgskole

Hulda Gunnlaugsdottir slutter i jobben som administrerende direktør ved Helgelandssykehuset. Hun blir ny rektor ved Lovisenberg diakonale høgskole 1. juli.

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Helgelandssykehuset skriver i sak på egen side at styret i sykehuset ble orientert om dette i et kort ekstraordinært styremøte i dag morges. Oppsigelsen ble levert 30. mars. Gunnlaugsdottir har tre måneders oppsigelsestid.

Styret vedtok å gi styreleder og nestleder fullmakt til å starte arbeidet med rekruttering av ny administrerende direktør.

– Hulda Gunnlaugsdottir har gjort en stor innsats for Helgelandssykehuset og jeg skulle gjerne ha sett at hun ble med oss videre. Jeg ønsker henne lykke til hos Lovisenberg, når den tid kommer, uttaler Arne Benjaminsen, styreleder.

Gunnlaugsdottir sier hun ikke hadde planer om å forlate Helgelandssykehuset, men at det var en flott mulighet hun bestemte seg for å takke ja til. Hun tror det kan være bra for sykehuset å få inn en ny leder, men sier det ikke er noe i veien med motivasjonen for de siste tre månedene.

– Jeg konsentrerer meg om jobben min i Helgelandssykehuset, og det er proppfullt med spennende og krevende oppgaver disse tre siste månedene som jeg har igjen, uttaler Gunnlaugsdottir.

Powered by Labrador CMS