Starter redaksjonelt samarbeid

Dagens Medisin og Norsk Helseinformatikk (NHI) starter redaksjonelt samarbeid.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn 10 år gammel.

Samarbeider Ansvarlig redaktører Markus Moe i Dagens Medisin og Terje Johannessen (t.h.) i Norsk Helseinformatikk (NHI) har inngått et redaksjonelt samarbeid.Norsk Helseinformatikk

Nyhetsavisen Dagens Medisin (DM) og helsenettstedet Norsk Helseinformatikk (NHI) har inngått et redaksjonelt samarbeid. I første omgang går samarbeidet på utveksling av artikler.

På NHIs nettside – nhi.no – finner du en oversikt over de sist publiserte nyhetssakene fra Dagens Medisin.

På nyhetsavisens nettside – dagensmedisin.no – får leseren aktuelle helseartikler fra NHI. 

Utfyller hverandre
Helsenettstedet NHI er også utgiver av Norsk elektronisk legehåndbok (NEL) – norske legers mest brukte oppslagsverk.

Dagens Medisin og NHI er selskaper med komplementære produkter. NHI har fokus på aktuell medisinsk forskning med klinisk relevans for helsepersonell (NEL) og for pasienter/publikum (NHI.no). NHI har også en rekke dybdeartikler samt intervjuer med pasienter og medisinske eksperter.

Dagens Medisin formidler nyheter, tar opp viktige debatter som angår Helse-Norge.

– Sammen kan vi gi et bedre totaltilbud til leg og lærd ved at vi får en større bredde i vårt fagstoff, sier Terje Johannessen, ansvarlig redaktør for NHI og NEL.

Nyhetsavisen Dagens Medisin eies av Nordens største mediekonsern Bonnier. I februar i år kjøpte Bonnier seg opp i NHI og er nå majoritetseier av selskapet.

Bredere tilbud
Ansvarlig redaktør Markus Moe i Dagens Medisin er også godt fornøyd med samarbeidet:

– Norsk Helseinformatikk og miljøet rundt NEL besitter en fagkunnskap og medisinsk kompetanse som vi er veldig glad for å kunne trekke veksler på. Med artiklene fra NHI får våre lesere på nett et større og mer helhetlig tilbud innen medisinsk journalistikk. I mitt hode er nyhets- og debattavisen DM og helsenettstedet NHI/NEL en god match, sier Moe.

NHI-redaktør Terje Johannessen og andre i NEL-redaksjonen skriver også den faste spalten «Aktuell forskning» i papirutgaven av Dagens Medisin. Her omtaler NEL-redaksjonen medisinske nyheter hentet fra internasjonale tidsskrifter.

SAMARBEIDER: Ansvarlig redaktør Terje Johannessen (t.h.) i Norsk Helseinformatikk og hans kollega Markus Moe i Dagens Medisin har inngått et samarbeid for å kunne gi et bedre tilbud til sine lesere. Montasje: Per Corneliussen
Powered by Labrador CMS