Går av som direktør i Finnmarkssykehuset

Eva Håheim Pedersen går av som administrerende direktør i Finnmarkssykehuset HF.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fire år gammel.

Eva Håheim Pedersen

Pedersen går av fordi hun ønsker å bli pensjonist fra sommeren.

Styret tar avgjørelsen til etterretning, heter det i en pressemelding.

– Det er en tid for alt. Jeg blir 66 år til høsten, og nå vil jeg gjøre litt andre ting.  Det har vært utfordrende år, men fantastisk spennende og givende år. Jeg har stortrivdes på jobben sammen med alle de dyktige og dedikerte medarbeiderne i Finnmarkssykehuset, uttaler Pedersen.

Hun har vært administrerende direktør i Finnmarkssykehuset HF i tilsammen åtte år, fordelt på to perioder: fra 2007 til 2010 og deretter siden 2016. Pedersen har også blant annet vært klinikkdirektør i Vestre Viken HF.  Hun har arbeidet 36 år i Finnmark.

Styreleder Harald Larssen beklager at Eva Håheim Pedersen ønsker å slutte.

– Jeg hadde gjerne sett at Pedersen hadde fortsatt som administrerende direktør i Finnmarkssykehuset, men jeg har forståelse for avgjørelsen, og er glad for at hun sier fra tidlig. Det er gjort en formidabel jobb i løpet av årene hun har vært direktør, og jeg vil takke henne for innsatsen, sier styrelederen.

Finnmark har fått nye sykehusbygg i Kirkenes, Alta og sist uke i Karasjok. Det er også et endelig vedtak om å bygge nytt sykehus for Vest-Finnmark i Hammerfest. Pedersen slutter i juni 2020.

Powered by Labrador CMS