Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Artikkelbilde

Bedriftkompetanse AS og Babcock avslutter samarbeid

Bedriftskompetanse AS og Babcock Scandinavian AirAmbulance (BSAA) avslutter samarbeidet med umiddelbar virkning.

Annons:

Helse Nords styreleder Marianne Telle (49) har fått kritikk for sine roller i tildelingen av milliardkontrakten for ambulansefly. Telle er daglig sjef i rekrutteringsselskapet Bedriftskompetanse i Tromsø som jobber med å hyre piloter og annet personell for vinneren av ambulansefly-kontrakten.

Mandag erklærte hun seg inhabil på grunn av bindingene hun har til BSAA som administrerende direktør for rekrutteringsbyrået Bedriftkompetanse.

Onsdag skriver avisen Nordlys at selskapet nå avslutter avtalen med Babcock.

– Sammen med direktør i Bedriftskompetanse AS, Marianne Telle, har vi nå besluttet å avslutte vårt samarbeid. Telle understreker at hun ikke på noe tidspunkt hadde innsyn i anbudsprosessen, og derfor ikke har vært medvirkende til utfallet av konkurransen. Når hun nå velger å erklære seg inhabil på bakgrunn av situasjonen som har oppstått, forholder vi oss til det. Vi har derfor blitt enige med Bedriftskompetanse AS om å avslutte vårt samarbeid, sier Marius Hansen, daglig leder i Babcock, til avisen.

Relaterte saker
Reiser nordover i all hast for å forsøke å løse luftambulansekrisen

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   2 + 5 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • Ikke renslig og profesjonell 09.05.2018 22.07.03

  Saken er svært urenslig. Som styreleder skal man virkelig være sin rolle bevisst og være uhyre profesjonell. Dette er usmakelig og minner om korrupsjon og kameraderi. Hva blir neste strategi?

 • lege 09.05.2018 13.29.43

  Alt som skulle til var litt omtale i Dagsrevyen, Det er vanskelig ikke å forundres over refleksjonsevnen hos mange av lederne i våre helseforetak. En lege eller sykepleier med tilsvarende innsikt i egen oppførsel ville fått advarsel av Helsetilsynet / Fylkeslege.

 • Lege i Nord 14.05.2018 13.04.05

  Som legespesialist i nord og avhengig av Helse Nords velvilje, men også med svært gode kontakter i Sjøgata i Bodø, kan jeg trygt si at pressen ikke har kommet til bunns i dette. Der er mere hvis dere bare graver litt til. Hint: studieturer...betalte luksushoteller....spa...

Nyheter fra startsiden

Utbetalinger fra legemiddelindustrien

Slik sikret Danmark full åpenhet om industripengene

Bilde av Joachim Henriksen

Utbetalinger fra legemiddelindustrien

Samarbeider kun med åpne leger

Utbetalinger fra legemiddelindustrien

Søk i utbetalingene fra legemiddelindustrien

Oslo universitetssykehus

Går av som HR-direktør ved OUS

Kommende DM Arena-møter

Tidligere DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!