LOVBRUDD: Denne annonsen var i strid med helsepersonelloven §13, som stiller krav om at markedsføring av helse- og omsorgstjenester skal være «forsvarlig, nøktern og saklig», har Statsforvalteren i Oslo og Viken konkludert. Faksimilie: Budstikka Foto:

LOVBRUDD: Denne annonsen var i strid med helsepersonelloven §13, som stiller krav om at markedsføring av helse- og omsorgstjenester skal være «forsvarlig, nøktern og saklig», har Statsforvalteren i Oslo og Viken konkludert. Faksimilie: Budstikka

Foto:

«Reparer deg selv med dine egne stamceller», annonserte klinikken. Lovbrudd, slår statsforvalteren fast

En annonse fra Bærum Plastikkirurgi om «stamcellebehandling» av artrose var i strid med helsepersonelloven, har Statsforvalteren i Oslo og Viken konkludert. Ny ledelse ved klinikken lover å rydde opp.

Publisert

I mars i fjor rykket den private klinikken Bærum Plastikkirurgi inn en annonse i lokalavisen Budstikka med overskriften: «Vurderer du kneoperasjon for artrose (slitasjegikt)? Reparer deg selv med dine egne stamceller!»

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

10 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS