NY JOBB: I tillegg til flere år som journalist har Siri Gulliksen Tømmerbakke det siste året vært konstituert i stillingen som ansvarlig redaktør i Dagens Medisin. Nå går veien videre til byrået Kruse Larsen. Her avbildet under Helsedebatten på Arendalsuka 2022. 

Foto: Lars Brock Nilsen

DM-redaktør Siri Gulliksen Tømmerbakke går til Kruse Larsen

Tidligere konstituert ansvarlig redaktør i Dagens Medisin, Siri Gulliksen Tømmerbakke, blir rådgiver i helseteamet til kommunikasjonsbyråret Kruse Larsen.

Publisert

– Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på en annen måte og i en helt ny bransje, sier Siri Tømmerbakke i en pressemelding fra Kruse Larsen.

Hun legger til at hun setter stor pris på muligheten.

– Kruse Larsen har Norges sterkeste helseteam og høy kompetanse innen mange spennende og viktige sektorer. Jeg ser frem til å lære mer om flere av disse i tiden fremover, sier Tømmerbakke. 

Aktuelt: Dette er Dagens Medisins nye redaktør

Tømmerbakke har det siste året vært konstituert redaktør i Dagens Medisin, der hun også har flere års erfaring som journalist. Tømmerbakke har tidligere vært nyhetsredaktør i High North News og journalist i medier som Avisa Nordland og Adresseavisen.

– Vi er veldig godt fornøyde med at Siri skal jobbe hos oss. Hun har en helt spesiell forståelse for helsefeltet i Norge og gir oss enda tyngre kompetanse på områder som er helt sentrale for kundene våre, sier seniorrådgiver og leder av helseteamet i Kruse Larsen, Mette Nilstad.

Det var bransjenettstedet Kom24 som først meldte om nyheten torsdag morgen.

 

Til opplysning: I sin gjenværende tid i Dagens Medisin vil Tømmerbakke ikke dekke saker som kan være i interessekonflikt med hennes nye jobb i Kruse Larsen.

Powered by Labrador CMS