Ny fagdirektør i Vestre Viken

Ulrich Spreng (47) er ny fagdirektør i Vestre Viken.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fire år gammel.

Ulrich Spreng tar dermed over etter nåværende fagdirektør Halfdan Aass, som går over til stillingen som medisinsk direktør.
Spreng er anestesilege med doktorgrad i smertebehandling og har i tillegg en mastergrad i helseadministrasjon og topplederprogrammet, ifølge helseforetaket.

Han har vært overlege ved Oslo universitetssykehus (OUS), Ullevål og lege i spesialisering ved blant annet Rikshospitalet og Bærum sykehus.

Ulrich Spreng Foto: Vestre Viken

I perioden 2012 - 2018 var han avdelingssjef ved Avdeling for anestesi, intensiv, operasjon og akuttmottak ved Bærum sykehus. Han er nå ansatt som Director i Consulting i konsulentselskapet Deloitte.

– Ulrich Spreng har bakgrunn og erfaring fra flere helseforetak og andre typer virksomheter, samtidig som han har kjennskap til Vestre Viken. Han har stor faglig tyngde og har oppnådd gode resultater som leder. I tillegg har han kunnskap innenfor analyse og utviklingsarbeid. Dette har vi vektlagt i forbindelse med ansettelsen av ny fagdirektør, sier Lisbeth Sommervoll, administrerende direktør i Vestre Viken i en pressemelding.

Det var 12 søkere til stillingen.

Powered by Labrador CMS