ADM:DIR: Hanne Tangen Nilsen er ansatt som administrerende direktør i Sykehuspartner HF. (Foto: Martin Phillip Fjellanger/Telenor)

Foto:

Hun blir ny direktør for Sykehuspartner

Hanne Tangen Nilsen blir ny toppsjef for Sykehuspartner HF. Styret har lagt vekt på hennes lange ledererfaring fra digitalisering og endringsledelse innenfor sikkerhetsområdet i Telenor. 

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Styret i Sykehuspartner HF har 14. februar ansatt Hanne Tangen Nilsen som administrerende direktør i Sykehuspartner HF.

Hanne Tangen Nilsen er 55 år og kommer fra stillingen som sikkerhetsdirektør for Bedriftsmarkedet i Telenor Norge. Før det var hun i ti år Chief Security Officer. Tangen Nilsen har innehatt flere sentrale lederstillinger i Telenor i perioden 1997–2020.

– Dette er spennende jobb jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Tangen Nilsen, ifølge en nyhetsmelding på helseforetakets nettsider. 

Hun har solid erfaring som hun tar med seg inn i stillingen. Herlof Nilssen

Hun sier videre hun har et har et stort engasjement for digitaliseringen i helsesektoren og hva det vil bety for brukerne fremover.

– Sykehuspartner er en viktig partner i dette arbeidet og har et meget viktig samfunnsoppdrag med å understøtte pasientbehandlingen på en trygg og sikker måte, fremholder hun.

«Solid erfaring»

​​– Vi er godt fornøyd med at Hanne Tangen Nilsen har takket ja til stillingen. Hun har solid erfaring som hun tar med seg inn i stillingen. Ikke minst har styret lagt vekt på hennes lange ledererfaring fra digitalisering og endringsledelse innenfor sikkerhetsområdet i Telenor, sier Herlof Nilssen, styreleder i Sykehuspartner, ifølge nyhetsmeldingen. 

Hanne Tangen Nilsen tiltrer stillingen 1. juni 2022.​

Powered by Labrador CMS