FIKK ANSVAR: Under onsdagens ekstraordinære styrmøte i Helse Sør-Øst, ble det kunngjort at konsernsjef Atle Brynestad får IKT-ansvaret i foretaket.  Foto: HSØ
FIKK ANSVAR: Under onsdagens ekstraordinære styrmøte i Helse Sør-Øst, ble det kunngjort at konsernsjef Atle Brynestad får IKT-ansvaret i foretaket. Foto: HSØ

Han overtar alt IKT-ansvar umiddelbart

Konserndirektøren i Helse Sør-Øst overtar ansvaret for IT-opprustingen av Helse Sør-Øst med umiddelbar virkning.

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

OSLO/GREV WEDELS PLASS (Dagens Medisin): Atle Brynestad, som er konserndirektør i helse Sør-Øst, overtar nå ansvaret for IT-prosjektet i Helse Sør-Øst.

– Han er fritatt fra alle andre oppgaver, jeg har satt min beste mann på dette, sa administrerende direktør Cathrine Lofthus under det ekstraordinære styremøtet onsdag.

Brynestad fortsetter som konserndirektør, og vil i tillegg til IKT-området fortsatt ha ansvar for juridisk avdeling.

Økonomidirektør Hanne Gaaserød vil tre inn i ledergruppen til administrerende direktør og overtar øvrige deler av Brynestads ansvarsområder som omfatter avdeling for bygg og eiendom og avdeling for innkjøp og logistikk.

Omorganiseringen skjer med umiddelbar virkning.

Det er ikke mange lyspunkter å spore i det omstridte IT-prosjektet, som går ut på å modernisere hele IKT-strukturen i foretaket.
Onsdag la konsulentselskapet PwC frem sin foreløpige granskingsrapport, som fastslo at Sykehuspartner HF ikke har kontroll.

Nå er hele prosjektet satt på vent, og avgjørelsen om hva som skal skje videre er utsatt til juni.

Powered by Labrador CMS