HØYT SYKEFRAVÆR: Hittil i februar er det registrert 4.389 koronarelaterte fraværsdager blant ansatte i UNN. Bildet er fra UNN Tromsø, men UNN har også avdelinger i Narvik og Harstad.  Foto: Ronald Johansen

HØYT SYKEFRAVÆR: Hittil i februar er det registrert 4.389 koronarelaterte fraværsdager blant ansatte i UNN. Bildet er fra UNN Tromsø, men UNN har også avdelinger i Narvik og Harstad. 

Foto: Ronald Johansen

UNN i gul beredskap

Høyt sykefravær, mange covid-pasienter og et rekordhøyt antall utskrivningsklare pasienter gir betydelige kapasitetsproblemer ved Universitetssykehuset i Nord-Norges sykehus.

UNN øker beredskapsnivået og går i gul beredskap, melder sykehuset i en pressemelding. 
 
Det er høyt sykefravær, mange covid-pasienter og et rekordhøyt antall utskrivningsklare pasienter som gir kapasitetsproblemer ved UNNs sykehus i Tromsø, Narvik og Harstad. 

Pandemiledelsen vurderer fortløpende hvordan driften skal sikres videre.

Hittil i februar er det registrert 4.389 koronarelaterte fraværsdager blant ansatte i UNN. Det innbefatter ordinært sykefravær, egenmeldinger og fravær på grunn av syke barn/syk barnepasser, opplyser sykehuset i en pressemelding.

UNN har også et jevnt tilsig av covid-positive pasienter både i Tromsø, Harstad og Narvik. Selv om de fleste av disse ikke er veldig syke, krever de ekstra smitteverntiltak og helsepersonell.

Powered by Labrador CMS