MIDLERTIDIG DIREKTØR: Trond Utne er konstituert som administrerende direktør til en fast direktør er på plass.

Helseplattformen får midlertidig administrerende direktør – jobber med å ansette en ny

Etter et ekstraordinært møte i Helseplattformen tirsdag, besluttet styret å hyre inn Trond Utne fra Hemit HF som midlertidig direktør.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Helseplattformen konstituerer Trond Utne som administrerende direktør inntil en fast direktør er på plass.

Trond Utne leies inn fra stillingen som administrerende direktør i Hemit HF. Han tiltrer stillingen som midlertidig konstituert administrerende direktør torsdag 16. mars, melder Helseplattformen på sin egen hjemmeside.

Det var torsdag i forrige uke at det ble kjent at Torbjørg Vanvik valgte å tre av som sjef for den omstridte Helseplattformen.

– Vi er i en krevende situasjon hvor tilliten til Helseplattformen er svekket, og jeg har respekt for at ledelsen og styringen i prosjektet har behov for å ta grep, sa administrerende direktør Stig Slørdahl i Helse Midt-Norge i styremøtet sist torsdag.

Nå jobber styret i Helseplattformen med å skaffe en ny administrerende direktør.

– Styret i Helseplattformen AS setter ned en egen arbeidsgruppe som skal jobbe med rekruttering av en fast administrerende direktør. Målet er at den ansettelsen skal skje så hurtig som mulig, sier styreleder Helge Garåsen.

Beslutningen om å hyre inn Utne fra Hemit HF, ble tatt etter et ekstraordinært styremøte i Helseplattformen AS tirsdag 14. mars.

Powered by Labrador CMS