Tor Lambrechts, daglig leder i Consica. Selsakpet har sammen med Sopra Steira inngått rammeavtale med Sykehuspartner HF.  Foto:

Tor Lambrechts, daglig leder i Consica. Selsakpet har sammen med Sopra Steira inngått rammeavtale med Sykehuspartner HF. 

Foto:

Nå skal IT-løsningene i Helse Sør-Øst rustes opp for 1,4 milliarder

Sykehuspartner HF har valgt partnere til å modernisere IT-nettverket for helseforetakene – i en rammeavtale verdt 1,4 milliarder kroner.

Publisert

Consica har signert rammeavtalen med Sykehuspartner HF. Det melder selskapet i en pressemelding. 

Sykehuspartner er tjenesteleverandør innen IKT, prosjekt, logistikk og HR for Helse Sør-Øst og dets 11 helseforetak.

– Modernisering av nettverksinfrastrukturen på alle lokasjoner i Helse Sør-Øst er først og fremst en viktig samfunnsoppgave som vi tar på alvor. Vi i Conscia er ydmyke og veldig glade for at vi har blitt valgt som partner for denne viktige oppgaven, sier daglig leder i Conscia Norge, Tor Lambrecht i en pressemelding.

De har inngått partnerskap med konsulentselskapet Spora Steira, og til sammen vil de to selskapene få et totalansvar for nettverksløsningene til helseforetakene i Helse Sør-Øst.

Sopra Steiras administrerende direktør, Kjell Rusti, sier at selskapet er stolte av at Sykehuspartner har gitt konstellasjonen tillit: 

– Modernisering av nettverk i Helse Sør-Øst er en samfunnskritisk oppgave som Sopra Steria ser frem til å bidra til å gjennomføre, og vi er svært glade for tilliten som er gitt oss. Vi ser også frem til det gode samarbeidet med våre partnere innen dette prosjektet. Det er en unik konstellasjon med markedsledende leverandører innen sine respektive felt, og vi gleder oss til å starte arbeidet, sier han i pressemeldingen.

Rammeavtalen er delt inn i tre deler:

  • Designe og implementere et modernisert og sikkert nettverk for Sykehuspartner på alle lokasjoner i Helse Sør Øst. Dette inkluderer også nye sykehus, som Nye Drammen Sykehus.
  • Hardware, software og support/vedlikehold til det nye moderniserte nettverket.
  • Support/vedlikehold på eksisterende infrastruktur, med blant annet NetNordic som underleverandør.
Powered by Labrador CMS