MILKY WAY: Helseplattformens styre skal kanskje møte leverandør Epic i oktober, etter å ha mottatt et brev fra hovedkontoret i Milky Way, Wisconsin, og snakke om hvordan Epic kan bidra til å få på plass «en god fastlegeløsning, et bedre brukergrensesnitt for helsepersonellet og bidra til feilrettinger», ifølge styreleder Helge Garåsen.

Ny beslutningsstruktur skal sikre at Helseplattformen AS' forpliktelser overholdes

På onsdagens styremøte for Helseplattformen AS ble det vedtatt en ny beslutningsstruktur for selskapet slik at dets forpliktelser kan overholdes. Det ble også vedtatt at virksomheten ikke lenger skal være en prosjektorganisasjon.

Publisert

Siden innføring av journalsystemet Helseplattformen i Trondheim kommune og ved St. Olavs hospital er det meldt om en rekke feil i systemet. Helsetilsynet har konkludert med at innføringen har ført til økt risiko for svikt i pasientbehandlingenEn nylig publisert rapport pekte på at det fremdeles er problemområder med høy risiko.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS