VINNER: Administrerende direktør Ellen Cathrine Andersen i EpiGuard fikk tildelt prisen av Vegar Andersen, rådgiver for varaordføreren i Oslo kommune. Foto: K. Gaare/Oslo Innovation Week Foto:

VINNER: Administrerende direktør Ellen Cathrine Andersen i EpiGuard fikk tildelt prisen av Vegar Andersen, rådgiver for varaordføreren i Oslo kommune. Foto: K. Gaare/Oslo Innovation Week

Foto:

EpiGuard får innovasjonspris

Medtech-selskapet EpiGuard er vinner av Oslo Innovation Week sin innovasjonspris for 2021.

Publisert

Det er Oslo Innovation Week, på vegne av Oslo kommune og Innovasjon Norge, som tildeler medtech-selskapet EpiGuard innovasjonsprisen for 2021, skriver Oslo Innovation Week i en pressemelding.

Selskapet vinner prisen med produktet EpiShuttle, en isoleringsenhet for pasienttransport som brukes under transport av smittsomme pasienter. Produktet er blant annet tatt i bruk i India, Frankrike og Sveits under covid-19-pandemien.

– Dette er bare begynnelsen. Vårt dyktige team jobber kontinuerlig med å utvikle bærekraftige og effektive produkter som vil løse problemer som helsepersonell står overfor i dag, og vil møte i årene som kommer, uttaler administrerende direktør Ellen Cathrine Andersen direktør i EpiGuard.

Selskapet ble etablert i 2015 av en gruppe leger ved Oslo universitetssykehus (OUS), sammen med Inven2, et aksjeselskap som eies av OUS og Universitetet i Oslo.

Powered by Labrador CMS