Getty Images

Foto:

Avholder virtuell hematologi-konferanse

– Det er viktigere enn noen gang å ha kontakt, samarbeide og dele forskning innen helse- og hematologimiljøet, sier president Stephanie Lee i den amerikanske hematologiforeningen (ASH).

Publisert

Denne artikkelen er mer enn tre år gammel.

American Society of Hematology (ASH) avholder de kommende dagene sin årlige konferanse. Årets kongress er den 62. i rekken, og som mange av de store medisinske konferansene, har også hematologenes kongress i år blitt digital.

– I disse vanskelige tidene er det viktigere enn noen gang å ha kontakt, samarbeide og dele forskning innen helse- og hematologimiljøet, sier Stephanie Lee, president i den amerikanske hematologiforeningen, og professor ved Fred Hutchinson Cancer Research Center, i en velkomstvideo på konferansens virtuelle portal.

På konferansens virtuelle plattform ligger en egen åpningssang om hematologi, av den amerikanske legen Lachelle Weeks. Den er laget til ASH-a-palooza som er egne arrangementer for trainees. Foto: Skjermbilde, hematology.org

Følger konferansen

Hoved-dagene på konferansen er 5. til 8. desember. Fra 2. til 4. desember har vært såkalte «preview days» hvor det er mulig å se enkelte opptak på den virtuelle plattformen.

Fra og med fredag 4. desember avholdes pressekonferanser om utvalgte forskningsfunn som skal presenteres i løpet av konferansen.

Dagens Medisin følger og dekker konferansen med intervjuer med norske forskere og klinikere om internasjonale og norske nyheter innen blodkreft og blodsykdommer.

Powered by Labrador CMS