TILBAKE: Etter fire år er Carl Erik Grimstad tilbake på Høyskolen Kristiania.

Foto: Per Corneliussen

Blir direktør for samfunnskontakt ved Høyskolen Kristiania

Etter fire år på Stortinget er Carl-Erik Grimstad tilbake på Høyskolen Kristiania.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Grimstad har de siste fire årene vært stortingsrepresentant for Venstre og medlem av Helse- og omsorgskomiteen.

Hans nye rolle er som direktør for samfunnskontakt, en nyopprettet stilling som Grimstad ser stort frem til å ta fatt på.

–  Å komme tilbake til Høyskolen Kristiania etter fire år på Stortinget har vært som å ta med meg flyttelasset og flytte inn i et nytt hus - mye velkjent, men med helt andre rammer og rutiner. Den profesjonaliseringen og struktureringen som begynte de siste årene før 2017 er kommet en lang vei, men samtidig opplever jeg at høyskolen har beholdt mye av sin helt egenartede vitalitet, sier Grimstad i en pressemelding.

– Ikke minst er vi er på god vei til å bli Norges første arbeidslivsuniversitet, denne reisen vil jeg gjerne være med på.

I tillegg til å være Venstre-politiker, har Grimstad jobbet som statsviter, kommunikasjonsrådgiver, forfatter, skribent, politiker og foreleser.

Han har tidligere vært presseoffiser for den norske UNIFIL-styrken i Libanon (1985-86) sekretær for H.K.K. Kronprinsessen (1989-91), soussjef ved slottet (1991-93), reporter for TV2 i London (2001-02) og varaordfører i Tjøme kommune (2015-2017).

Powered by Labrador CMS