Illustrasjonsfoto: Getty Images Foto:

Kry henter 1,3 milliarder kroner

Nettlegeselskapet skal bruke fersk kapital til å videreutvikle sin tjeneste og ekspandere til nye europeiske markeder.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fire år gammel.

Ifølge en pressemelding selskapet sendte ut tirsdag har Kry hentet 155 millioner dollar (1,3 milliarder kroner) i fersk investorkapital fra både nye og eksisterende investorer.

Nye og eksisterende investorer
Det er kanadiske Ontario Teachers Pension Plan (Ontario Teachers) som har ledet an i den siste kapitalinnhentingen, og Managing Director Maggie Fanari vil gå inn i styret i Kry. I tillegg deltok Index Ventures, Creandum og Accel, som allerede er på investorsiden i KRY, i den siste investorrunden.

Selskapet, som tilbyr pasientene legekonsultasjoner via videosamtale på mobil eller nettbrett, opererer i dag i det svenske, norske og tyske markedet, samt som tjenesten Livi i det britiske og franske markedet.

Skal tilbys i flere land
Ifølge Kry vil midlene nå brukes til å ekspandere og tilby tjenesten i nye europeiske markeder, i tillegg til å videreutvikle tjenesten som allerede eksisterer i Sverige, Norge, Tsukland, Frankrike og Storbritannia. Det planlegges også å ansette mer kompetanse som kan videreutvikle tjenesten.

På spørsmål om hvilke land Kry nå vil ekspandere til og hvordan selskapet skal utvikle produktet videre, opplyser selskapet at de foreløpig kun ønsker å henvise til den internasjonale pressemeldingen selskapet sendte ut denne uken.

Powered by Labrador CMS