Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Illustrasjonsfoto: Getty Images

Illustrasjonsfoto: Getty Images

Kry henter 1,3 milliarder kroner

Nettlegeselskapet skal bruke fersk kapital til å videreutvikle sin tjeneste og ekspandere til nye europeiske markeder.

Annons:

Ifølge en pressemelding selskapet sendte ut tirsdag har Kry hentet 155 millioner dollar (1,3 milliarder kroner) i fersk investorkapital fra både nye og eksisterende investorer.

Nye og eksisterende investorer
Det er kanadiske Ontario Teachers Pension Plan (Ontario Teachers) som har ledet an i den siste kapitalinnhentingen, og Managing Director Maggie Fanari vil gå inn i styret i Kry. I tillegg deltok Index Ventures, Creandum og Accel, som allerede er på investorsiden i KRY, i den siste investorrunden.

Selskapet, som tilbyr pasientene legekonsultasjoner via videosamtale på mobil eller nettbrett, opererer i dag i det svenske, norske og tyske markedet, samt som tjenesten Livi i det britiske og franske markedet.

Skal tilbys i flere land
Ifølge Kry vil midlene nå brukes til å ekspandere og tilby tjenesten i nye europeiske markeder, i tillegg til å videreutvikle tjenesten som allerede eksisterer i Sverige, Norge, Tsukland, Frankrike og Storbritannia. Det planlegges også å ansette mer kompetanse som kan videreutvikle tjenesten.

På spørsmål om hvilke land Kry nå vil ekspandere til og hvordan selskapet skal utvikle produktet videre, opplyser selskapet at de foreløpig kun ønsker å henvise til den internasjonale pressemeldingen selskapet sendte ut denne uken.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Organdonasjons-striden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!