SNUOPERASJON: Nadia Sørensen, enhetsleder medisinsk sengepost og Siri Tau Ursin, administrerende direktør, deltok på Lederkonferansen 2024 der de snakket om snuoperasjonen sengeposten ved Nordlandssykehuset har vært gjennom det siste året.

Nadia hadde ni hull i vaktplanen på ett døgn – i dag er avdelingen en solskinnshistorie

Da enhetsleder Nadia Sørensen kom tilbake fra fødselspermisjon, forsto hun at noe måtte skje. Ett år senere – og med bevisste grep for å beholde og rekruttere – er den medisinske sengeposten i Vesterålen, Nordlandssykehuset, blitt et eksempel til etterfølgelse.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er opptatt av å tenke at de ansatte er individer. Der vi før tenkte at alle kan passe inn i samme vaktplanen, alle kan jobbe samme turnus, alle kan ha akkurat samme vilkårene, så har vi satt medarbeiderne våre inn i en litt større kontekst, og  tenker at det er ulike ting som skal til for å ville jobbe i Nordlandssykehuset, sier administrerende direktør ved Nordlandssykehuset Siri Tau Ursin, om sine vel 5.000 ansatte.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS