HVA NÅ? Norske Preben Aavitsland (t.v), danske Lone Simonsen og svenske Anders Tegnell, alle smitteverneksperter og i front mediedekningen av pandemien i sine respektive land. Nå møtes de til debatt hos Dagens Medisin i det første i en serie av tre seminarer om den skandinaviske pandemisituasjonen. Debatten streames på dagensmedisin.no kl 16 onsdag. Foto:

HVA NÅ? Norske Preben Aavitsland (t.v), danske Lone Simonsen og svenske Anders Tegnell, alle smitteverneksperter og i front mediedekningen av pandemien i sine respektive land. Nå møtes de til debatt hos Dagens Medisin i det første i en serie av tre seminarer om den skandinaviske pandemisituasjonen. Debatten streames på dagensmedisin.no kl 16 onsdag.

Foto:

Nordiske smittevern-eksperter: – Slik er covid-19-vinteren

Se debatten med Anders Tegnell, Lone Simonsen og Preben Aavitsland på Dagens Medisins nettsider onsdag kl 16.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn tre år gammel.

Onsdag møtes de smittevernekspertene fra Norge, Sverge og Danmark hos Dagens Medisin for å fortelle hvordan de håndterer smitten i sine respektive land gjennom vinteren.

FØLG MØTET HER FRA KL 16

Dagens Medisin skal gjennom tre digitale møter ta et dypdykk i de tre landenes pandemihåndtering.
På første møte onsdag ettermiddag klokken 16, forteller de tre landenes respektive smitteverneksperter hvordan pandemi-vinteren har vært, og hvordan de mener de skandinaviske landene bør gå videre.

De to øvrige møtene skjer i mars og april.

Anders Tegnell er statsepidemiolog i svenske Folkhälsomyndigheten, Lone Simonsen er professor ved Roskilde universitet og Preben Aavitsland er overlege ved Folkehelseinstituttet og kommuneoverlege i Arendal og Froland.

Også fagfolk fra Ahus, det danske Rigshospitalet og Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm deler sine erfaringer fra intensivavdelingene.

Se hele onsdagens program her

Powered by Labrador CMS