GRÜNDER: Heidi Aabrekk startet med å lage hjemmelaget sondemat til sønnen Simen da han var liten. - Han kunne kaste opp opptil 30 ganger i døgnet.

Vil tilby sondemat fra naturlige råvarer som de første i Europa

I 18 år laget Heidi Aabrekk hjemmelaget sondemat til sønnen. Nå har hun startet opp sitt eget firma for å tilby sondemat laget av naturlige råvarer. Målet er å bedre livskvaliteten til dem som er avhengig av sondemat, samt pårørende og familie.

Publisert Sist oppdatert

Cirka 3600 personer i Norge får sondemat. Ifølge Heidi Aabrekk får de fleste av disse personene ultraprosessert mat som ikke oppfyller de norske retningslinjene for et godt kosthold.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS