BEKYMRET: Om vi skal bruke 22 milliarder kroner på Akson, må vi ha svarene opp på bordet, sier Robert Steen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester i Oslo kommune.  Foto: Vidar Sandnes

BEKYMRET: Om vi skal bruke 22 milliarder kroner på Akson, må vi ha svarene opp på bordet, sier Robert Steen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester i Oslo kommune. 

Foto: Vidar Sandnes

Robert Steen ønsket å fortsette som helsebyråd: – Det er tungt og tomt

Steen sier til Dagbladet at han helst ville fortsatt som helsebyråd fram til valget til høsten.

Publisert

Helsebyråd i Oslo Robert Steen gikk av fra byrådet torsdag. Nå forteller Steen at han helst ville fortsatt som helsebyråd fram til valget.

Torsdag annonserte byrådsleder Raymond Johansen (Ap) endringer i byrådet i Oslo. Robert Steen gikk av som helsebyråd og ble erstattet av Marthe Scharning Lund (Ap).

Steen sier til Dagbladet at det ikke skjedde etter eget ønske.

– Det er tungt og tomt. Jeg hadde ikke lyst til å gå selv, jeg har vært tydelig på at jeg ville stå på til valget, sier Steen.

Johansen sier han har tungt hjerte

Steen har vært byråd i Oslo de siste sju årene, og siden 2019 har han vært helsebyråd. Byrådsleder Johansen var full av lovord om sin nære partifelle da han torsdag kunngjorde flere endringer i byrådet.

– Robert har vært en fantastisk byråd for Oslo, noe han viste med tydelighet gjennom to år da Oslo var episenter for pandemien i Norge, sa Johansen, som la til at Steen har signalisert at han var på vei ut av oslopolitikken.

– Det er med tungt hjerte jeg må akseptere det, sa Johansen.

NTB har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra Raymond Johansen.

Powered by Labrador CMS