Tidligere administrerende direktør Torbjørg Vanvik i Helseplattformen beholder sin lønn i oppsigelsestiden. Foto: Guro Kulset Merakerås

Tidligere administrerende direktør Torbjørg Vanvik i Helseplattformen beholder sin lønn i oppsigelsestiden.

Foto: Guro Kulset Merakerås

Avgått helseplattform-leder kan få lønn ut juli

Torbjørg Vanvik beholder sin lønn ut oppsigelsestiden, og skal stå til disposisjon for styrelederen.

Publisert Sist oppdatert

I en kort pressemelding skriver Helseplattformen AS at det er inngått en sluttavtale med tidligere administrerende direktør Torbjørg Vanvik.

Avtalen innebærer at Vanvik beholder sin lønn ut oppsigelsestiden, som er fastsatt til senest 31. juli 2023.

I denne perioden skal Vanvik stå til disposisjon for Helseplattformens styreleder for, som det står i pressemeldingen, «å bidra med erfaringsoverføring og tilrettelegging for revisjonsarbeid ». Vanvik skal også avvikle oppspart ferie i perioden.

Det er ikke avtalt ytterligere økonomiske ytelser utover lønn i oppsigelsestid. Vanvik fratrer fra Helseplattformen senest 31. juli 2023. Det kan også hende at hun fratrer tidligere dersom hun tiltrer ny stilling i annen virksomhet.

– Stort arbeidspress

Styreleder Helge Garåsen uttalte i forbindelse med Vanviks avgang at det var en omforent forståelse mellom styret og administrerende direktør, sier Garåsen til Dagens Medisin.

Beslutningen er tatt etter det han kaller ordinære personalsamtaler.

– Hun har stått i et stort arbeidspress over lang tid, og hun begynte å kjenne det på kroppen, slik at det er nok behov nå for å få inn friske krefter, sier Garåsen.

Powered by Labrador CMS