ØKT ETTERSPØRSEL: Daniel Sørli, daglig leder i Dr.Dropin sier at som følge av pandemien har etterspørselen etter videokonsultasjoner økt og at flere ønsker tilgang til hudlegetjenester uten henvisning. 

Foto: Dr.Dropin

Den digitale hudlegetjenesten Snapmed kjøpt opp av Dr.Dropin

– Oppkjøpet av Snapmed inngår i selskapets strategi med å utvide tjenestetilbudet og øke tilgangen på digitalisert legehjelp, sier Daniel Sørli, daglig leder i Dr. Dropin. 

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Dr.Dropin gjør sitt første oppkjøp og overtar den digitale hudlegetjenesten Snapmed.

I januar inngikk Dr.Dropin en avtale om å kjøpe aksjene i Snapmed, som ble etablert i 2016. 

Økt etterspørsel 
Ifølge daglig leder i Dr. Dropin, Daniel Sørli, inngår oppkjøpet av Snapmed i selskapets strategi med å utvide tjenestetilbudet og øke tilgangen på digitalisert legehjelp. 

– Som følge av pandemien har etterspørselen etter videokonsultasjoner økt samtidig som ser vi at flere ønsker tilgang til hudlegetjenester uten henvisning, uttaler Sørli i en pressemelding.

Snapmed er en digital konsultasjonstjeneste som lar brukere få svar fra hudlege over nett.

Selskapet startet med hudlegetjenester via bilder oktober 2018 og via video i januar 2019. Snapmed fases nå inn i Dr. Dropin sitt tilbud, der selskapets ti hudleger blir tilgjenglige for pasienter som oppsøker Dr. Dropin. 

– Bedre tilbud
Håvard Liltved Dalen, medgründer og daglig leder i Snapmed, sier at pandemien har akselert utviklingen inne e-helse og beskriver Dr. Dropin som usedvanlig langt fremme.

– Jeg er svært tilfreds med at vi blir en del av selskapet, noe som vil muliggjøre en høyere vekst og et enda bedre tilbud til pasienter med behov for hudlegetjenester.

Powered by Labrador CMS