TRYGGET BEFOLKNINGEN:– Med sin ro og kompetanse var han med på å trygge folk og øke tilliten til myndighetenes håndtering av viruset, sier tidligere statsminister Erna Solberg om Espen Rostrup Nakstad. Her avbildet på Høyres folkevalgtkonferanse.

Takker hele Norges «fung.ass»

– Jeg vil takke Espen Nakstad for en enorm innsats som hele Norges «fung.ass» og etter hvert faste assisterende helsedirektør, sier høyreleder Erna Solberg til Dagens Medisin. Som statsminister jobbet hun tett med Espen Rostrup Nakstad under koronapandemien.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg vil takke Espen Nakstad for en enorm innsats som hele Norges «fung.ass» og etter hvert faste assisterende helsedirektør. Gjennom hele koronakrisen var han ofte den siste man så på TV før man la seg om kvelden, og den første man hørte på radioen om morgenen. Det vitner om en betydelig arbeidskapasitet og stamina, sier tidligere statsminister Erna Solberg (H) i en e-post til Dagens Medisin.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS