BIDRAR MED TO MILLIONER KRONER: – Det er mye som trengs av ekstra utstyr nå, og vi ønsker derfor å bidra på vår måte i kampen mot koronapandemien, sier skipsreder Einar Rasmussen. Bildet viser Sørlandet Sykehus i Kristansand. Arkivfoto

Foto:

Sørlandet sykehus HF får korona-millioner av skipsreder

Sissel og Einar Rasmussen har donert to millioner kroner til Sørlandet sykehus HF. Pengene skal gå til ekstra utstyr i forbindelse med koronapandemien. 

Publisert

Denne artikkelen er mer enn tre år gammel.

– GIR OSS MULIGHETER: Administrerende direktør i Sørlandet sykehus HF, Nina Mevold, sier helseforetaket setter stor pris på gaven fra skipsreder Rasmussen. Foto: Sørlandet sykehus

Det melder Sørlandet Sykehus HF i en pressemelding mandag morgen. 

Legger ingen føringer
Ifølge skipsreder Einar Rasmussen legges det ikke bestemte føringer for hva pengegaven skal brukes til.

– Vi anser at ledelsen ved Sørlandet sykehus best vil kunne vurdere hva som trengs. Det er mye som trengs av ekstra utstyr nå, og vi ønsker derfor å bidra på vår måte i kampen mot koronapandemien, sier Rasmussen i en uttalelse fra helseforetaket. 

Rasmussen leder Rasmussen-gruppen, som har utviklet seg til å bli en vellykket kombinasjon av tradisjonell shipping og offshore-virksomhet. Skipsrederen og investoren er en av Norges rikeste menn.

– Utstyrsbehovet øker dramatisk
Sykehuset setter stor pris på denne formen for økonomiske bidrag, sier administrerende direktør i Sørlandet sykehus HF, Nina Mevold,

- Vi er i en helt spesiell situasjon som påvirker pasientbehandlingen vår, og hvor utstyrsbehovet øker dramatisk. Denne gaven gir oss muligheter til innhenting av viktig utstyr til det beste for behandling av våre koronapasienter.

Mevold uttaler at en slik  gave oppleves som svært kjærkommen og er en annerkjennelse av den formidable og viktige jobben deres medarbeidere nå gjør.

– Vi setter stor pris på all den positive oppmerksomheten vi nå får fra næringsliv og enkeltpersoner, legger hun til.

Powered by Labrador CMS