Inngår samarbeid om IKT-kompetanse

Universitetet i Oslo ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og Sykehuspartner HF ønsker å bygge og styrke kompetanse innen IKT- området gjennom samarbeid.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fire år gammel.

SKAL SAMARBEIDE: Dekan Morten Dæhlen ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, UiO (f.v, foran), administrerende direktør i Sykehuspartner HF, Gro Jære. Bak:Viserektor Per Morten Sandset ved Universitetet i Oslo og administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, Cathrine M. Lofthus. Foto: Knut Albert Solem/HSØ

– Universitetet i Oslo har et omfattende strategisk og operativt samarbeid med Helse Sør-Øst RHF generelt og sykehusene i regionen spesielt, med Oslo universitetssykehus og Akershus universitetssykehus i spissen, sier viserektor Per Morten Sandset ved Universitetet i Oslo, i en pressemelding.

–  At samarbeidet nå utvides til også å omfatte Sykehuspartner HF på IKT-området er gledelig og ikke minst viktig i den videre utvikling av samarbeidet mellom Helse Sør-Øst RHF og Universitetet i Sandset.

I tillegg til samarbeid innen forskning og undervisning, åpner avtalen for at de to partene kan ansette medarbeidere i kombinerte stillinger.

Slike kombinerte stillinger vil typisk ha stillingskode som professor, førsteamanuensis eller forsker, ifølge Helse Sør-Øst.

Dekan Morten Dæhlen ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, UiO uttaler at  IKT-området generelt og satsingen på digital sikkerhet og IT-arkitektur ved universitetet vil ha stor nytte av forskningssamarbeidet med Sykehuspartner.

–  Videre er det viktig å understreke at dette samarbeidet også skal handle om utdanning og livslang læring, sier Dæhlen.

Powered by Labrador CMS