Slik oppsummerer de kongressen

Europas største kreftkongress gikk av stabelen i München denne uken. Slik oppsummerer noen av deltakerne den store kongressen.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

MÜNCHEN / ESMO 2018: Den store europeiske kreftkongressen samlet over 20.000 fagfolk som jobber med kreftbehandling og forskning.

Under kongressen har det blitt presentert flere studier med banebrytende resultater – som potensielt vil føre til endret behandling innen flere kreftformer.

I oppsummeringssendingen snakker vi med Christian Kersten, overlege ved Sørlandet sykehus, som nevner at med nye behandlinger som er mer målrettet, blir det også større utfordringer for helsesystemet og hvordan man jobber med å analysere genetikk og vevsprøver.

I sendingen deltar også basalforsker Therese Sørlie fra Oslo universitetssykehus / Radiumhospitalet, som har fulgt genetikkfeltet tett under kongressen og Karita Bekkemellem, direktør i Legemiddelindustrien.

Se sendingen over for å få oppsummeringen og utfordringene med siste nytt fra ESMO medfører for den norske helsetjenesten.

Powered by Labrador CMS