HR-direktør Morten Meyer ved OUS slutter i jobben. Arkvifoto. Foto:

Går av som HR-direktør ved OUS

Morten Meyer, HR-direktør ved OUS, opplyser at han selv har bedt om å få slutte i jobben.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Nylig fikk Meyer kritikk for i en Twitter-melding å ha kalt en OUS-overlege  for «brønnpisser», noe han har beklaget. 
– Twittermeldingen har ingen ting å gjøre med at jeg nå slutter. Jeg har bedt om å få gå, og grunnen til det er at jeg det siste året har hatt et samlivsbrudd og det har vært krevende å kombinere ved siden av jobben som direktør i OUS. Jeg ønsker nå å prioritere mer tid med mine tre barn. Jeg har prioritert jobb i lang tid, og ønsker å ha en mer fleksibel arbeidstid fremover, sier han til Dagens Medisin.

Meyer opplyser at han enda ikke har bestemt seg for hva han skal gjøre videre. Han har vært ansatt som HR-sjef og HR-direktør siden 2005 ved flere av sykehusene i OUS både før og etter fusjonen.

Videre sier Meyer at han vil svare på kritikken han har fått gjennom mediene, og ulike debattinnlegg, men på et senere tidspunkt.

OUS: – Har diskutert det lenge
– Morten A. Meyer har bedt om avløsning som direktør for HR og personal ved Oslo universitetssykehus for å kunne tilbringe mer tid med sine tre barn og ha en mer fleksibel arbeidstidssituasjon, både med hensyn til tidsbruk og geografi, sier Bjørn Erikstein, administrerende direktør, i en epost til Dagens Medisin.

– Det er enighet om at han slutter med umiddelbar virkning. Meyer er også innvilget fritak fra arbeid i oppsigelsestiden.
– Morten og jeg har diskutert dette en tid og er omforente om løsningen, sier Erikstein, som også ønsker ham lykke til med hans valg og veien videre.

Powered by Labrador CMS