Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Medisinstudent Torfinn S.Madsen er første gang på ASCO.

Medisinstudent Torfinn S.Madsen er første gang på ASCO. Foto: Anne Grete Storvik

Medisinstudent med to studier på kreftkongressen

Torfinn S.Madsen er medisinstudent og er medforfatter på to abstracts på ASCO.

Annons:

CHICAGO (Dagens Medisin): – Veilederen min, medforfattere og jeg sendte to abstracts til ASCO, og fikk godkjent dem for online publisering. Da fikk jeg muligheten til å reise hit for å lære mer om onkologi.

Det forteller medisinstudent på femte året, Torfinn S. Madsen, som går på forskerlinja ved NTNU i Trondheim.

– Jeg må si at det er en flott mulighet for å lære mer om kreftfaget. Det gir virkelig et innblikk i hvor komplisert dette faget er. Når vi lærer om kreft på medisinstudiet, så blir det veldig forenklet. Når man kommer hit blir man virkelig eksponert for den usminkede sannheten. Det er fantastisk interessant, og jeg får også ideer til hvordan jeg skal arbeide videre. En ganske spesiell opplevelse dette, sier Madsen.

Han har brystkreft som interessefelt:

– Jeg følger ekstra godt med på studier som handler om brystkreft, særlig det som handler om livsstil, forebygging av tilbakefall, trening og diett, forteller han.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   2 + 6 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
NB! Vi har problemer med kommentarfeltet vårt. Opplever du at kommentaren din har forsvunnet, er det ikke fordi vi har slettet den, men en feil med indeksen på nettsiden. Vi jobber med å reparere løsningen så fort som mulig. OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Nyheter fra startsiden

AVGÅTT UNN-DIREKTØR FORTSETTER MED MILLIONLØNN

Krever nye regler for sykehusledernes arbeidsavtaler6

Organisering av hjerneslagbehandlingen

– Dette er medisinsk helt vilt3

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!