Ny styreleder i Tellu

Tidligere administrerende direktør i Crayon Group, Torgrim Takle, blir ny styreleder i Tellu.

Torgrim Takle besitter bred erfaring fra IT- og teknologibransjen, og har de siste ti årene hatt forskjellige lederstillinger i nasjonale og internasjonale selskaper, skriver Tellu i en pressenemelding. 

Takle startet sin karriere med tre års aktiv tjeneste som offiser i Forsvarets spesialkommando, før han jobbet som Associate Principal i McKinsey & Company i nesten syv år. Her ledet han bedriftsfinansieringsrelaterte prosjekter for kunder over hele Europa og USA. De siste seks årene har han vært administrerende direktør i Crayon Group, en børsnotert, global programvare- og digitaliseringsekspert.

- Jeg har alltid hatt en interesse for helsesektoren og å finne løsninger som kan bidra til å trygge og forenkle hverdagen for pleietrengende. Derfor er jeg ekstra stolt av å være med på dette teamet, sier Takle i en kommentar. 

Administrerende direktør i Tellu, Jan Ivar Borgersen sier:

- Vi er veldig glade for å kunne styrke vårt allerede solide styre med Torgrim, og ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer. Hans svært relevante bransjeerfaring, kombinert med en genuin interesse for velferdsteknologi, vil komme godt med når Tellu skal fortsette veksten – både nasjonalt og internasjonalt.

Powered by Labrador CMS