Lena Verås Eriksen er ny kommunikasjonsdirektør i NHO Geno.  Foto: NHO

Lena Verås Eriksen er ny kommunikasjonsdirektør i NHO Geno. 

Foto: NHO

Lena Verås Eriksen blir en del av NHO Geneo-ledelsen

Lena Verås Eriksen er ansatt som kommunikasjonsdirektør i NHO Geneo. 

Publisert

Det melder NHO Geneo i en pressemelding fredag ettermiddag.

Til Dagens Medisin forteller Verås Eriksen at hun i utgangspunktet elsker jobben hun har hatt, som kommunikasjonsrådgiver i NHO Service og Handel. Der har hun vært i 4,5 år.

– Jeg har fått lov til å jobbe utelukkende med helse og velferd det siste halvannet året. Det har gitt meg inspirasjon til å se hvordan disse bedriftene jobber og hvor viktige de er for velferdssamfunnet vårt. Derfor søkte jeg jobben, fordi jeg mener de i framtida har en sterk posisjon i Norge og i velferdssamfunnet vårt, sier hun.

Nye utfordringer

Verås Eriksen kom til NHO Service og Handel uten kommunikasjonserfaring, fra jobber som journalist i avisa iTromsø og Nordlys.

– Jeg har blitt lært opp og har fått nye utfordringer med ufattelige gode ledere rundt meg i NHO Service og Handel, sier hun. 

– Hvilke utfordringer ser du fram til?

– Regjeringa har satt i gang et nullprofittutvalg, som potensielt kan ramme våre bransjer. Det er noe vi i NHO-fellesskapet jobber intensivt med nå og det vil være høyt på agendaen vår fremover.

Verås Eriksen er utdannet som radio- og TV-journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen.

Fornøyd

NHO Geneo er en ny landsforening i NHO som favner bransjene som følger oss gjennom livet. De skal jobbe barnehager, via forebyggende helse og trening, nye medisinske løsninger og til god omsorg mot slutten av livet.  Landsforeningen samler bredden i helse- og velferdsnæringen​, med rundt 1.050 medlemmer og 18.500 årsverk, står det i pressemeldinga. 

Konstituert direktør i NHO Geneo, Karita Bekkemellem, er meget fornøyd med å få Verås Eriksen med på laget.

– Lena har vært utlånt til NHO Geneo i oppstartsfasen av landsforeningen og gjort en formidabel jobb. Hun har sterke analyser og kjenner feltet godt. Det blir viktig når NHO Geneo skal representere medlemmene innenfor helse, velferd og omsorg, sier hun, ifølge pressemeldinga. 

Powered by Labrador CMS