NY JOBB: – Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende område enn det Dagens Medisin dekker, sier Martin Gray.

Foto:

Dagens Medisin får ny redaktør

Martin Gray blir ansvarlig redaktør i Dagens Medisin.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe sammen med alle de flinke folka i Dagens Medisin, og bidra til å utvikle Norges beste helsejournalistikk videre, sier Martin Gray (52).

Han er nå ansatt som ansvarlig redaktør i helsenyhets- og debattavisen Dagens Medisin.

Gray etterfølger Markus Moe, som sa opp sin stilling i fjor sommer etter drøyt ti år i redaktørjobben.

Martin Gray har siden 2013 vært ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlandets Blad. Han har lang erfaring både som journalist og fra ulike leder- og redaktørroller og har tidligere jobbet i Romerikes Blad, Nordstrands Blad og Aftenposten.

Et privilegium

– Når jeg etter et langt liv i dagspressen skal få lov til å fordype meg i et fagfelt, kan jeg ikke tenke meg et mer spennende område enn det Dagens Medisin dekker, uttaler Gray i en pressemelding.

– Finansieringen av helsesektoren, beslutninger som berører hvordan vi får den hjelpen vi trenger, forskning på nye medisiner og fremtidens behandlinger, er helt avgjørende for våre liv og livskvalitet. Dette er områder som berører alle, og det er et privilegium å få lov til å jobbe med en redaksjon og en merkevare som har så høy kompetanse og troverdighet, sier Gray.

Erfaren medieleder

Administrerende direktør Tone Danielsen er veldig godt fornøyd med ansettelsen av Gray. Han har bred erfaring innenfor digital transformasjon, i tillegg til at han er en erfaren medieleder som setter arbeidet i redaksjonen og utviklingen av sine medarbeidere høyt.

– Dette er kvaliteter og kvalifikasjoner vi ser vil bidra ytterligere til digital vekst og videreutvikling av kvalitetsjournalistikk i Dagens Medisin samt styrke vår posisjon som den største uavhengige nyhetskanalen for helsesektoren.

Engasjement og kvalitet

Siri Gulliksen Tømmerbakke har siden august 2021 vært konstituert ansvarlig redaktør i Dagens Medisin.

– Siri har tilført mye kunnskap og vist et stort engasjement. Jeg er takknemlig for det harde arbeidet som er lagt ned for å sikre at Dagens Medisin holder den høye kvaliteten som forventes av våre lesere. Jeg ser frem til å ha henne med i den videre utviklingen av Dagens Medisin, sier Danielsen.

Powered by Labrador CMS