Sissel Lønning Andresen annonserte tidligere i år at hun forlater lederstolen i Pfizer Norge. Nå er det klart at hun fra 1. januar neste år blir ny direktør i LINK Medical.  Foto: Pfizer

Sissel Lønning Andresen annonserte tidligere i år at hun forlater lederstolen i Pfizer Norge. Nå er det klart at hun fra 1. januar neste år blir ny direktør i LINK Medical. 

Foto: Pfizer

Sissel Lønning Andresen er ny sjef i LINK Medical

Lønning Andresen tar over lederjobben etter Ola Gudmunsen, som vil fortsette i en strategisk rolle i selskapet og jobbe tett med LINK Medicals nye sjef. 

Publisert

Artikkelen oppdateres fortløpende.

Nyheten om Lønning Andresens nye jobb ble sluppet mandag gjennom en pressemelding fra LINK Medical.

– Jeg er svært glad og ydmyk over å kunne starte i rollen som ny administrerende direktør i LINK Medical på et slikt viktig tidspunkt, og jeg ser frem til å møte mine nye kolleger på tvers av avdelingene. LINK har et godt rykte på seg for å levere høykvalitetstjenester til livsvitenskapsindustrien, og sammen med den svært dyktige arbeidsstyrken vil vi bygge og utvikle selskapet, sier Lønning Andresen i en uttalelse fra selskapet. 

I starten av september ble det klart at Lønning Andresen valgte å forlate sjefsrollen i Pfizer Norge til fordel for den gangen ukjente nye farvann. Samtidig annonserte selskapet at tyrkiske Ahmet Ölmez ville ta over som Norges-direktør i Pfizer. 

Avtroppende direktør Ola Gudmundsen vil ifølge pressemeldingen bli i selskapet, og vil gå over i en strategisk rolle der han vil jobbe tett med Lønning Andresen. Der vil han støtte teamet som jobber med forretningsutvikling og kommersiell avdeling. Ifølge selskapet skal Gudmundsen fortsatt være en viktig eier i selskapet og fortsette i styret til LINK Medical. 

Lønning Andresen kommer fra Pfizer Norge, der hun har vært administrerende direktør de siste ni årene. Hun er utdannet farmasøyt og har jobbet i legemiddelindustrien siden 1998. 

LINK Medical er en en såkalt kontraktsforskningsorganisasjon (CRO) som tilbyr produktutviklingstjenester for den farmasøytisk og medisinsk utstyr-industri på tvers av hele Nord-Europa. Selskapet har rundt 200 ansatte.

Powered by Labrador CMS