TRØBBEL: At det fortsatt er store feil og innkjøringsproblemer i Helseplattformen bekymrer Statens helsetilsyn. Foto: Julie Kalveland

TRØBBEL: At det fortsatt er store feil og innkjøringsproblemer i Helseplattformen bekymrer Statens helsetilsyn.

Foto: Julie Kalveland

Helsetilsynet ber om redegjørelse om innføringen av Helseplattformen

Helsetilsynet ber om en redegjørelse rundt innføringen av Helseplattformen ved St. Olavs hospital, ettersom det fortsatt er feil med det nye journalsystemet.

Publisert

Det er nesten ni uker siden det nye journalsystemet ble tatt i bruk ved St. Olavs hospital i Trondheim, og det rapporteres fortsatt om feil, skriver Adresseavisen.

Sykehuset sliter ifølge avisen med feil i medisinlister, elektroniske meldinger som ikke kommer fram og tungvinte løsninger etter at de byttet journalsystem 12. november.

Statens helsetilsyn ber nå styret i Helse Midt-Norge om en redegjørelse rundt innføringen av Helseplattformen ved St. Olavs hospital.

– Vi ser at det er ganske store utfordringer, og slik sett tenker vi at det er grunn til å følge med på situasjonen. Med bakgrunn i det som er beskrevet i mediene og de redegjørelser vi har fått, har vi en viss bekymring. Vi ser at det er nødvendig å følge opp, sier direktør i Statens helsetilsyn Jan Fredrik Andresen til Adressa.

Powered by Labrador CMS