NY SJEF - NY ROLLE: – Nå gleder jeg meg til å starte et nytt kapittel i min karriere, sier avtroppende Pfizer Norge-sjef Sissel Lønning Andresen. Ahmet Olmez blir ny daglig leder for Pfizer Norge så snart som mulig. Bilder i montasje: Pfizer

Foto:

Ahmet Ölmez blir ny Pfizer Norge-sjef – Sissel Lønning Andresen slutter

Ahmet Giray Ölmez vil overta som daglig leder i Pfizer Norge så snart norsk arbeidstillatelse er på plass. Sissel Lønning Andresen sier hun ennå ikke vet om hun skal fortsette i ny rolle i eller utenfor Pfizer.

Publisert

Det globale legemiddelselskapets norske gren kom med nyheten i en pressemelding onsdag.

– Organisasjon med mange dyktige kolleger

Ahmet Ölmez har 15 års erfaring fra ulike lederroller i Pfizer-systemet, både i Tyrkia og på europeisk nivå.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Jeg kommer til en organisasjon med mange dyktige kollegaer som jeg ser frem til å bli kjent med og jobbe sammen med. Vår jobb er å levere medisinske gjennombrudd som kan gjøre menneskers liv bedre, og det er et mål jeg er stolt av å bidra til, sier Ölmez i en uttalelse fra selskapet

Vet ikke veien videre ennå

Han etterfølger Sissel Lønning Andresen, som har sittet ni år som daglig leder av Pfizer Norge. I en kommentar fra Pfizer sier hun at hun har hatt gleden av å lede et fantastisk team i Pfizer Norge, og at de har hatt mye å være stolt av, både for betydningen de har hatt for norske pasienter og selskapets viktige rolle gjennom covid-19-pandemien.

– Nå gleder jeg meg til å starte et nytt kapittel i min karriere, og jeg har enda ikke bestemt meg for om det blir i eller utenfor Pfizer, sier Lønning Andresen.

Powered by Labrador CMS