NY JOBB: Geir Jørgen Bekkevold er veldig glad over å ha fått jobben ved Sykehuset Telemark. Han starter i den nye stillingen i november.  

Foto: Lasse Moe

Geir Jørgen Bekkevold ansatt som direktør

Geir Jørgen Bekkevold er ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt ved Sykehuset Telemark.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Bekkevold har sittet på Stortinget for KrF siden 2009. Han ble leder for Helse- og omsorgskomiteen i 2019, da han jobben som komitéleder etter at Kristelig Folkeparti (KrF) gikk inn i regjering og Olaug Bollestad ble landbruks- og matminister. 

– Geir Jørgen Bekkevold har vært en markant politiker og en god representant for Telemark, og jeg er veldig fornøyd med at han har takket ja til stillingen ved sykehuset, uttaler administrerende direktør Tom Helge Rønning ved Sykehuset Telemark i en pressemelding

Han sier at sykehuset står overfor mange spennende utfordringer i tiden som kommer.

– Jeg er sikker på at Bekkevold med sin erfaring kan bidra mye i utviklingen av sykehuset.

Starter i november

Bekkevold er utdannet teolog og har jobbet som prest og vært lokalpolitiker i Telemark før han kom inn på Stortinget. 

– Jeg visste da jeg søkte at mange veldig kompetente personer nok kom til å søke, siden dette er en interessant stilling. Da jeg nådde opp, ble jeg veldig glad. Her skal jeg drive med kommunikasjon, samfunnskontakt og samhandling – mye spennende, sier Bekkevold til Dagens Medisin.

Nå er han klar for å gå løs på oppgaven.

– Først og fremst er det viktig å bli godt kjent med hele sykehuset. Sykehuset består jo ikke bare av sykehuset i Skien, men også mye desentralisert virksomhet for eksempel. Og så ligger det sikkert oppgaver knyttet til kommunikasjon klare til meg når jeg kommer.

Bekkevold tar over stafettpinnen etter Lars Kittilsen, som går over i en kommunikasjonsstilling i Helse Sør-Øst. Bekkevold starter i jobben 1. november.

Powered by Labrador CMS