ESMO BREAST CANCER 2024

DOKTORGRAD: Spesialist i patologi og phd. kandidat ved onkologisk avdeling, Akershus Universitetssykehus, Hossein Schandiz er til stede på ESMO Breast Cancer 2024 for å presentere deler av sin studie på Ki67 og undergrupper av DCIS.

Presenterte norsk studie i Berlin: – Vi tror en del av de som får omfattende behandling ikke hadde trengt å gå gjennom det

Phd.kandidat Hossein Schandiz er invitert til ESMOs brystkongress i Berlin for å presentere sine forskningsfunn på sammenhengen mellom vekstmarkøren Ki67 og undergrupper til forstadier av brystkreft (DCIS). 

Publisert Sist oppdatert

ESMO Breast Cancer 2024, Berlin (Dagens Medisin): – Vi ønsker å undersøke om vi allerede ved diagnosetidspunktet kan si noe om sannsynligheten for at for eksempel pasient A har en høy risiko for å utvikle til invasiv kreft, mens pasient B har lite sannsynlighet for det, forklarer Hossein Schandiz, spesialist i patologi og phd. kandidat ved onkologisk avdeling på Akershus universitetssykehus.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS