IMPONERT: Lorenz Trümper (t.v), administrerende direktør for Universitetssykehuset i Göttingen, og Geir Arnhoff, administrerende direktør i Dossier Solutions, var imponert over hvordan OUS har innført Kompetanseportalen.

Tyske helseledere i Norge for å lære om digitale løsninger

Tyskland, som Norge, står overfor utfordringer med tanke på personellmangel, en babyboom-generasjon på full fart inn i pensjonisttilværelsen og økende utgifter innen helsevesenet. Tyske helseledere kom på besøk til Norge for å lære.

Publisert Sist oppdatert

– Det er alltid noe å lære når man besøker andre sykehus og helseinstitusjoner. Vi i Tyskland står overfor de samme utfordringene innenfor helsevesenet som det Norge gjør med tanke på personellmangel, en økende andel av befolkningen blir eldre og høyere kostnader. Det tror jeg er helt likt i både Norge og Tyskland, sier Lorenz Trümper, administrerende direktør for Universitetssykehuset i Göttingen til Dagens Medisin under sitt besøk på Rikshospitalet og Oslo universitetssykehus.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS