ARBEIDSMILJØ: Statssekretær Ellen Rønning-Arnesen (Ap) sier at det er viktig at sykehusene gjør det de kan for at belastningen på de ansatte ikke blir større enn nødvendig, og at det opprettholdes et godt arbeidsmiljø.

Tillitskrise i Helse Midt-Norge: – Har stor forståelse for at situasjonen oppleves krevende

– Det er viktig at sykehusene gjør det de kan for at belastningen ikke blir større enn nødvendig, og at det opprettholdes et godt arbeidsmiljø, sier statssekretær Ellen Rønning-Arnesen (Ap) om tillitskrisen i Midt-Norge. Nå får helseministeren nye spørsmål til neste ukes spørretime i Stortinget.

Publisert Sist oppdatert

Fastlege Tom Willy Christiansen i Ålesund uttaler til Dagens Medisin at helsepersonell i Møre og Romsdal ikke lenger har tillit til Helse Midt-Norge RHF, Helseplattformen AS og det nye journalsystemet. Nylig publiserte leger fra St. Olavs, Helse Møre og Romsdal, Molde-, Ålesund-, Volda- og Namsos sykehus et innlegg i VG der de også uttalte at de ikke lenger har tillit til Helse Midt-Norge, Helseplattformen AS og nytt journalsystem.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS