Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

ADVARER: FDA mener det er foruroligende at ungdom bruker e-sigaretter.

ADVARER: FDA mener det er foruroligende at ungdom bruker e-sigaretter. Foto: Thinkstock Photos

FDA lanserer TV-kampanje mot e-sigaretter

Målet med kampanjen er å nå ut til 10.7 millioner ungdom.

Annons:

Den amerikanske legemiddelmyndigheten FDA sin TV-kampanje skal lære barn om farene ved bruk av e-sigaretter, melder FDA selv i en pressemelding.

FDA lanserte kampanjen «The Real Cost» i september i fjor, gjennom sosiale medier og plakater på skoler, med mål om å nå ut til 10.7 millioner barn og ungdom mellom 12 og 17 år som har brukt eller er positive til å prøve e-sigaretter. Nå styrker FDA innsatsen med en TV-kampanje.

TV-kampanjen kalles «Magic» og viser en magiker som forvandler en e-sigarett til en vanlig sigarett. FDA viser til ny forskning som tyder på at sannsynligheten for at ungdom som bruker e-sigaretter vil prøve vanlige sigaretter i fremtiden.

– Den foruroligende epidemien av ungdom som damper truer med å viske ut årene med fremgang med å bekjempe tobakksbruk blant unge, og det er avgjørende at vårt arbeid med å håndtere denne svært foruroligende trenden fortsetter å inkludere tiltak for å lære nasjonens unge om farene ved disse produktene, uttaler fungerende FDA-kommisjonær Ned Sharpless.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Har kontrollert helsevesenets ressursbruk i 25 år

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!