Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FORLATER UIO: Kristin Vinje går til Høyskolen Kristiania for å lede satsningen på helsevitenskap.

FORLATER UIO: Kristin Vinje går til Høyskolen Kristiania for å lede satsningen på helsevitenskap. Foto: Lasse Moe

Blir leder for helsefag

Kristin Vinje skal lede School of Health Sciences ved Høyskolen Kristiania.

Annons:

Vinje er i dag visedekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet ved Universitetet i Oslo og har tidligere vært stortingsrepresentant for Høyre.

– Jeg ser frem til å bruke mine erfaringer fra ulike steder til å bygge opp en god forskerutdanning innen ulike helsefag ved Høyskolen Kristiania. Det er spennende å være med på å bygge opp kompetanse hos en aktør med klare ambisjoner om å etablere seg som det første private universitetet i Norge, sier Vinje i en pressemelding fra høyskolen.

Satser på helse

Stillingen som dekan ved School of Health Sciences er nyopprettet og et ledd i en omorganisering av ledelsen ved høyskolen som har helsevitenskap som satsningsområde. Høsten 2019 opprettes også nye bachelorprogram for biomedisin, anvendt psykologi og helse- og idrettsledelse.

Søkte skoleleder-stilling

Vinje har hatt visedekan-stillingen ved UiO siden høsten 2017. Vinje er tidligere skolebyråd i Oslo, og var også en av søkerne til stillingen som utdanningsdirektør i Oslo kommune, en søknadsprosess som har vært omstridt etter at det ble klart at Marte Gerhardsen var innstilt til stillingen

Vinje starter i stillingen 1. august.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Fastlege blir ny statssekretær

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!