Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Klinikkleder Lena Gjevert ved OUS går av

Lena Gjevert slutter som klinikkleder i medisinsk klinikk og blir prosjektdirektør i  direktørens stab. 

Annons:
Etter 10 år som klinikkleder går Lena Gjevert over i ny stilling som prosjektdirektør , 1. oktober.
Foto: OUS

Etter 10 år i stillingen som øverste leder for Medisinsk klinikk og en del av toppledelsen ved landets største sykehus, har Gjevert valgt å be om avløsning som klinikkleder.

Gjevert ønsker ikke å kommentere jobbskiftet overfor Dagens Medisin, men viser til meldingen som er lagt ut på sykehusets intranett.

Kort melding

I en kort melding der, kan ansatte blant annet lese følgende: «Oslo universitetssykehus trenger solid kompetanse i omstillingsarbeidet og i arbeidet med nye driftsmodeller når nye bygg skal realiseres. Lena Gjevert har takket ja til å delta i dette arbeidet og blir prosjektdirektør i direktørens stab fra 1. oktober. Hun vil fortsette å lede Lean-nettverket i OUS».

Gjevert er utdannet jordmor i hjemlandet Sverige, og har lederutdanning fra Norge. Hun kom som jordmordvikar til Aker sykehus på 90-tallet. Gjevert ble overjordmor samme sted, før hun raskt klatret videre i systemet og ble klinikkleder.

I mer enn 10 år han hun nå vært leder for medisinsk klinikk ved OUS. I perioden har sykehuset og klinikken vært i gjennom store og krevende omstillingsprosesser.  

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   4 + 4 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • Gratulerer! 06.09.2018 13.17.52

  En fantastisk leder! Veldig synd for medisinsk klinikk og alle ansatte der, men en slik knallgod leder som tør å utøve ledelse trengs virkelig på toppen!

 • tk 05.09.2018 15.57.01

  Gratulerer til Lena som er kjempeflink og åpen for innovasjon og nye måter å jobb på (ikke inngrodde gamle måter). Lena er direkte og frittalende. Dette blir en styrke for direktørens stab, og de har behov for denne kompetanse ved omstilling og nybygging.

 • Stillingstopp i OUS? 03.09.2018 18.40.42

  Det er absolutt stillingsstopp i OUS , men det gjelder nok bare pasientrettede stillinger. Administrasjonen bare øker og øker.

 • Snillisme 03.09.2018 10.56.24

  Er denne stillingen i dir.stab utlyst ? og når en går over i en annen stilling og det kommer en ny i den gammle så er det vel en ny utgiftpost på 1,5 mill for en slik stilling når ingen slutter. Hvor er fornuften i dette utenom en misforstått snillisme.

Nyheter fra startsiden

Behandling med blodfortynnende legemidler

Tre spørsmål kan forutsi blødningsfaren

VIL ENDRE OPPTAKSKRITERIENE TIL MEDISINSTUDIET

UiO vil teste medisinstudenter for «egnethet»16

NORSK STUDIE BLANT HJEMMEHJELP-MOTTAKERE

Dette er hovedgrunnene til innleggelse av eldre

Kommende DM Arena-møter

Tidligere DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!