– Med dette mer enn dobler vi kapasiteten vår i Tromsø og legger opp til å kunne ta imot omkring 60.000 pasienter, sier Anita Tunold i en pressemelding.

Foto:

Aleris bygger sykehus på Kræmer Brygge i Tromsø

Det som blir Nord-Norges største private sykehus skal ligge i den nye bydelen Kræmer Brygge.

Publisert

Når dørene til sykehuset åpner i januar 2024, vil innbyggerne i hele regionen få tilgang til nærmere 1500 kvadratmeter med sykehus og medisinsk senter.

– Med dette mer enn dobler vi kapasiteten vår i Tromsø og legger opp til å kunne ta imot omkring 60.000 pasienter. Dermed får byen også det største private sykehuset i regionen, sier administrerende direktør i Aleris, Anita Tunold i en pressemelding.

– Lokalene på Kræmer Brygge har den standarden og den fleksibiliteten vi ønsker oss for å kunne drive høykvalitets sykehusdrift i årene som kommer. Sykehuset vil ha fire topp moderne operasjonsstuer, laboratorium og nærmere 20 konsultasjonsrom som skal fylles med helsetjenester det er behov for i regionen, forteller Tunold.

I dag tilbyr Aleris Tromsø blant annet medisinske tjenester innen ortopedi, gynekologi, gastrokirurgi, proktologi, kardiologi, hodepine- og migreneutredning, plastisk kirurgi, urologi og øre-, nese- og hals. Sykehuset har også allmennlegetjenester og utreder personer med problematikk knyttet til søvn og sykelig overvekt.

Powered by Labrador CMS