Ole Jørgen Kirkeluten er ansatt som ny IKT-sjef i Helse Vest. 

Foto: pressefoto

Ny IKT-direktør i Helse Vest

Ole Jørgen Kirkeluten er ansatt som ny administrerende direktør i Helse Vest IKT.

Denne artikkelen er mer enn tre år gammel.

Det var 11 søkere til jobben som IKT-sjef i Helse Vest RHF.

Blant dem, Ole Jørgen Kirkeluten (46), som til slutt trakk det lengste strået. 

Kirkeluten er utdannet høyskoleingeniør og sivilingeniør innen datateknikk fra NTNU, melder helseregionen på sine hjemmesider.

Han har dessuten erfaring fra ulike bransjer, som telekommunikasjon, energi, olje, helse og finans og har siden 2008 vært ansatt som seniorrådgiver i konsulentselskapet Webstep AS.

Kirkeluten begynner i jobben i månedsskiftet mars/april 2021. 

Kirkeluten er godt rustet for å ivareta både utvikling og forvaltning av dette området. Inger Cathrine Bryne, styreleder i Helse Vest IKT

– Jeg gleder meg til å begynne i stillingen som administrerende direktør i Helse Vest IKT. Ikke minst til å møte dyktige fagmiljø, medarbeidere og ledere i selskapet og å være med på å sette retningen for den teknologiske utviklingen i helsesektoren de neste årene, sier han. 

– Styret er veldig fornøyd med å kunne ansette Ole Jørgen Kirkeluten som ny administrerende direktør. Helse Vest har satset mye og kommet langt i utvikling og bruk av IKT-løsninger. Kirkeluten har erfaring fra flere prosjekter i helsetjenesten og er godt rustet for å ivareta både utvikling og forvaltning av dette området. Han har god faglig innsikt, samarbeidsevne og et blikk for helheten som gjør at vi er glade for at han vil lede dette viktige arbeidet videre, sier Inger Cathrine Bryne, styreleder i Helse Vest IKT.

Powered by Labrador CMS