GLAD FOR POTETER: Matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby mener det er et lyspunkt i de nye kostholdsrådene at poteter igjen tas inn i varmen.

Kolby om ultraprosessert mat og de nye kostrådene: Går glipp av en mulighet 

– Nå går vi altså glipp av en mulighet til å peke på det mest tydelige signalet vi har fra ernæringsforskningen i nyere tid, sier matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby. 

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i juni ble de nye nordiske kostrådene, NNR2023, presentert. Rådene er utgangspunktet når Helsedirektoratet skal lage nye norske råd for hva vi skal spise.  

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS