PLAN B: Legeforeningen er bekymret over situasjonen ved St. Olavs hospital. Her avbildet fra et møte på sykehuset tidligere i år. Fra venstre: Ståle Clementsen, leder Overlegeforeningen, Anne-Karin Rime, president i Legeforeningen, Lindy Jarosch-von Schweder, leder Sør-Trønderlag legeforening, Marit Sundset, prosjekttillitsvalgt, Vivi Bakkeheim, foretakstillitsvalgt Of, og Tobias Solli Iveland.

Legeforeningen: – Det må legges en plan B for avvikling av Helseplattformen ved St. Olavs

Legeforeningen er bekymret for pasientsikkerheten og arbeidsmiljøet på St. Olavs. Foreningstillitsvalgte i Helse Møre og Romsdal og Helse Nord-Trøndelag ber om at videre utrulling av Helseplattformen stoppes.

Publisert Sist oppdatert

– Nesten et år etter innføringen på St. Olavs hospital, er systemet fremdeles beheftet med så mange feil at kvaliteten og funksjonaliteten totalt sett ligger langt under hva som kan forventes. Situasjonen er kritisk, og vi er svært bekymret for konsekvensene dette får for pasientsikkerheten og for arbeidsmiljøet til de ansatte, både på kort og lang sikt.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

BedriftsabonnementTa kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS