KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: – Jeg har stor tro på det prosjektet som Bjørn Atle Lein Bjørnbeth har startet på og ser fram til å være en del av dette, sier Anders Mohn Frafjord om sin nye jobb ved OUS. Foto:

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: – Jeg har stor tro på det prosjektet som Bjørn Atle Lein Bjørnbeth har startet på og ser fram til å være en del av dette, sier Anders Mohn Frafjord om sin nye jobb ved OUS.

Foto:

Anders Mohn Frafjord blir viseadministrerende direktør ved OUS

Direktøren ved Diakonhjemmet sykehus får ny stilling ved Oslo universitetssykehus (OUS).

Publisert

Jobben som viseadministrerende direktør ved OUS blir ledig ettersom Morten Reymert pensjonerer seg til sommeren. I en pressemelding melder OUS fredag at det blir Anders Mohn Frafjord (50) som blir ny viseadministrerende direktør og stabssjef.

Frafjord har vært direktør ved Diakonhjemmet sykehus siden 2012. Han har også innehatt stillingen som økonomi- og finansdirektør ved samme sykehus. 

– Anders er en verdibasert leder med lang erfaring som toppleder fra sykehus. Han er både en god strateg og flink med mennesker. Anders har et driv og en entusiasme der han evner få folk til å dra i samme retning mot felles mål, uttaler administrerende direktør Bjørn Atle Bjørnbeth ved OUS.

Selv sier Frafjord i pressemeldingen at han er glad for å få muligheten. 

– Å få bidra i ledelsen i en av de viktigste samfunnsinstitusjonene i Norge er en stor motivasjon. Jeg har stor tro på det prosjektet som Bjørn Atle Lein Bjørnbeth har startet på og ser fram til å være en del av dette.

Frafjord slutter ved Diakonhjemmet sykehus 21. januar og starter i sin nye jobb 1. mars.

Powered by Labrador CMS